KHK ile ihraç edilen öğretmen Alparslan Özyılmaz, Aydın’ın Efeler ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. İlçede bir dershanede öğretmenlik yapıyordu. 6 aracın karıştığı zincirleme kazada, dershanedeki mesaisini tamamlayıp evine dönerken yaşamını yitirdi.

Hayatını eğitime ve öğrencilerine adamış, sakin kişiliği ve fedakâr duruşuyla çevresinde sevilen bir öğretmendi. Haksız bir şekilde mesleğinden uzaklaştırıldıktan sonra da yılmadı, özel sektörde eğitim faaliyetlerine devam etti. Her şeye rağmen ayakta kalmaya, öğrencilerine umut olmaya çalıştı.
Ne yazık ki, dönüş yolunda yaşanan elim kaza onun hayatını sonlandırdı. Geride gözü yaşlı bir aile, öğrencilerinin hafızasında ise unutulmaz bir öğretmen olarak kaldı.
Bir hesap daha ahirete kaldı.
Allah rahmet eylesin, mekânını cennet eylesin.














post hakkında tartışma